masquerade, paper faces on parade |
|
| Autor | Wiadomość |
---|
admin
Liczba postów : 23 Join date : 30/12/2011
| Temat: Parking Pią Gru 30, 2011 4:35 pm | |
| |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:09 pm | |
| zajechał na parking swoim maserati, trochę tego nie przemyślawszy, bo przecież jak zamierza nim potem wrócić... no nieważne. wysiadł i oparłszy się o maskę, palił papierosa. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:13 pm | |
| Wyszła pewnie też by zapalić papierosa. W jednaj dłoni trzymała jakiegoś drinka. Opadła się o maskę jakiegoś samochodu, pewnie nie jej w każdym bądź razie, odstawiła drinka i poprawiała sobie czerwona szminkę przed lusterkiem, bo jej się nie chciało wyjść do łazienki. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:18 pm | |
| cinderella się pisze ;< - myślałem, że takie rzeczy poprawia się w łazience, a nie na maskach czyichś samochodów - odezwał się nagle. mogła go nie zauważyć, bo był ubrany na czarno, a było ciemno. w każdym razie opierała się o maskę akurat jego samochodu i dlatego zdecydował się zagadać. punkty dla niego, że nie myśli iż kobiety rodzą się ze szminką na ustach i pomalowanymi rzęsami. posłał jej swój firmowy uśmiech. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:26 pm | |
| a jak ja napisałam? uniosła brwi, chociaż tego pewnie nie było widać, bo miała maskę przecież - W łazience jest za dużo marudzących lasi. każda uważa, że jest brzydka, mi się nie chce tego słuchac, bo ja racej nie mam takich problemów- odparła i skończyła się malować i schowała lusterko i seksowna czerwoną szminkę do torebki. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:32 pm | |
| ok, nie umiem czytać. uśmiechnął się pod nosem na słowa dziewczyny, bo pewnie mu tym zaplusowała. nie przepadał za lasiam, które lamentowały na brak swoich atutów, chociaż były ładne i miał ochotę wykrzyczeć im to w twarz. oczywiście tylko na to czekały, co dodatkowo go denerwowało - zdecydowanie nie masz - przyznał jej rację, po zlustrowaniu wzrokiem jej smukłych nóg, fajnych cycków i ładnych ust. żałował, że nie widzi jej oczu. ale może potem dostąpi zaszczytu. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:36 pm | |
| Ona taka nie była, bo miała swiadomośc tego, ze jest super seksowna i super łądna. A prznajmniej dzisiaj, gdy nikt nie widzi jej twarzy i może sobie poudawac kogo jej sie tylko zechce, a w udawaniu była całkiem niezła. uniosła kąciki ust - tobie też niczego nie brakuje - objechałą go od góry do dołu. Facet pewnie był seksowsny, bo pewnie nawet pod garniturem było widać zarus jego mieśni, a ona lubiła mięśnie - dobrze się tutaj bawisz? - zapytała niewinnie, bo jakoś musiała zacząc rozmowę. Wzieła swojego drinka i upiła jeden łyk. Na kieliszku został taki seksowny ślad po jej szmince. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:44 pm | |
| miał ładne mięśnie, ale nie był pudzianem w razie wątpliwości - jeszcze nie wiem, bo dopiero przyjechałem - wskazał za siebie na samochód, na którego masce siedzieli - a ty? - zagadnął w ramach rewanżu, rzucając dziewczynie pytające spojrzenie - i nie jest ci zimno? - dodał jeszcze, bo obudził się w nim jakiś ludzki odruch niesienia dobra. co ja piszę!? - w razie czego możemy wejść do środka - dodał więc, jednak burząc obraz siebie miłosiernego, bo pewnie liczyła, że dostanie jego marynarkę, ale nic z tych rzeczy. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:53 pm | |
| Wstała gwałtownie z maski samochodu, a potem opadła na nią ponownie, bo przecież sie nei rzucał, że cos mu nie pasuje w tym, że pije i maluje sie przy masce jego samochodu - Ja bawie się znakomicie - odgarnęła włosy z ramienia iw wyprostowała się by uwydatnić swoje piersi i by wyglądać na kobiete, która miałą w sobie dużo gracji - nie, wcale - skłamała. poza tym wypiłą już całkiem sporo i alkohol ją rozgrzewał, więc nei robiło to na niej chyba jakiegoś większego wrażenia - Jeżeli tobie jest zimno możemy wejść - uniosłą brwi i pewnie czekała aż facet zmieknie z zimna, bo pewnie nieźle piździło. Ona nie liczyła na marynarkę, bo raczej nie uznawała jakichś takich gestów uprzejmości. |
| | | Go??
| Temat: Re: Parking Czw Sty 05, 2012 7:57 pm | |
| -nie jest mi zimno - on nigdy nie przyznaje się do słabości - ale już mi się tu nudzi, więc możemy zobaczyć co dzieje się w środku. panie przodem - wyciągnął rękę, dając jej znać, żeby ruszyła i pewnie weszli do klubu. zacznij. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Parking | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|